Een nieuwe onderdak in August 2017

Een nieuwe onderdak in August 2017

Ik heb naar enkel gesar eindelijk een nieuw onderdak in Nederland gevonden. Het eerst heb ik er met normale onderdak probeert maar wier verhuurder hebben zich gedwarsboomd met een overboeking. Alle wouden dat ik alleen in cash meer dan 300 Euro betaal.

Een verhuurder heeft zelfs op helling gezet waarom ik veel met overboeking betaal. Ik heb deze verhuurder vaarwel gezegd.

Nu heb ik een heel aardig vrouw kennen geleerd met een wonderbaar onderdak in Arnhem, een stad waarheen je kunt met de trein vanaf het Roergebied voor een dagtocht rijden. Maar ik denk je is alleen altijd een dag dan da en je kunt niet alles te zien want de regio is toch heel interessant.

Er is ook een weekend waar veel meer mensen niet moeten werken en op grond van de distantie naar mijn huis je kan goed een aardige vrouw kennen leren. Mijn laatste relatie op afstand was ook met Hildesheim heel groot. Ik denk ook het is tijd voor een nieuwe relatie met een vrouw en een in Nederland wonend is nog beter. Ik kijk tegen de avond filmpjes van mensen in Nederland die ook veel fietsen en ik bewonder het en vind het heel leuk, dat in Nederland de ander traditie heeft dan in Duitsland.

In Duitsland en fietsen dan moet je in Münster wonen, maar niet hier in Essen waar de mensen nog in hun hoofd nog alleen de auto hebben. Ook wanneer vele mensen in zomer nu fietsen dat betekent niet dat ze hebben een zin het te doen. Wanneer het regent dan is de aantal van fietser veel weinig.

Kommentare sind geschlossen.