Mijn eerst tent

Mijn eerst tent

Ik heb vandaag mijn eerst tent besteld. Na mijn ziekte van de afgelopen week dacht ik dat het is een goed mogelijkheid om een nieuw zaak te bestellen. De tent heeft al vele weken rondgewaard door mijn koop want een arbeidscollega had me vertaald dat hij zou ook met een tent door de landen rijden. Maar hij zou doen het eerst in 2019 en voor me is da te laat want ik heb iedere jaar meer sores een mooi plek voor me te vinden.

In een tent te slapen wou ik al voor enkele jaren mijn vader had me bespeeld met zij opinie. Waarom weet ik niet want eigenlijk ben ik al groot.

Ik heb een contact met een Nederlandse maan ten noorden van Groningen sinds 3/4 jaar via Google+ en de maan is ook een natuurmens. Een ander arbeidscollega kampeert ook dikwijls. Misschien kan hij me tonen voor de eerste keer met de tent.

Hier in mijn omgeving is een park waar ik ook een keer de tent zal opbouwen.

De tent kost 99 Euro in plaats van 119 Euro. De waterkolom is 2000 mm voor de buitentent en 3000 mm voor de bodem.

Vandaag was ik nog op een klein tour door mijn stadsdeel Stoppenberg te voet. Het weer was heel warm in tegenstelling van gisteren of de dagen in de afgelopen week. Maar de bomen zijn natuurlijk nog kaal. Wij hebben ook eerst in het begin van maart. Ik heb nog mijn zwart lange sporttights gedragen.

Morgen en deze week heb ik weer de ochtenddienst van 7 uur tot 15.45 uur.

Kommentare sind geschlossen.