Vakantie Breskens Dag 7 (16.08.2015) terug

Vakantie Breskens Dag 7 (16.08.2015) terug

Vandaag ben ik met treinen naar Duitsland vertrokken. Het eert na een lekker ontbijt in de onderdak wilde ik met de veerboot van Breskens naar Vlissingen varen. De dienstregeling op de veerboot gisteren zag ik dat op 10.03 uur een schip zou varen. Maar op 9.33 uur dacht ik als een veerboot zag, dat de volgende op 10.03 uur zullen vertrekken. Helaas het was een schijnbeweging want de volgende boot vertrok op 10.30 uur zodat ik heb 58 minuten gewacht.

Niet z’n erg want ik kon nog een beentje aan de strand gaan en de prachtige weer genoten.

Belgische stoptrein naar Antwerpen
Belgische stoptrein naar Antwerpen in Roosendaal

Daarna ben ik in de IC naar Roosendaal overgestapt. Ginder heb ik weer een Belgische trein naar Antwerpen gezien. Via Breda, Venlo, Viersen en Duisburg ben ik in Essen aangekomen.

Nu moet ik mijn ervaring met de taal voor mijn sollicitaties gebruiken. Het liefst, het is raar maar waar, zou ik naar Breskens of Oostburg of Sluis terugkeren. Ik heb al een grote idee voor een sollicitatie dit ik zal morgen schrijven. Het is een idee-fixe maar een mogelijkheid.

Kommentare sind geschlossen.