De zomer is terug

De zomer is terug

De zomer is terug voor enkel dagen. Daarom was ik na mijn werk nog een beetje in mijn ouder woning in Altendorf om te uitruimen. Vandaag heb ik de afwasbekken van de keuken gedemonteerd en met de meubels naar de recyclinginstallatie gereden. Gisteren heb ik nog één euro voor een beetje gemoeten betalen en vandaag noppes.

’s avonds was ik nog aan de rivier Ruhr in Steele. De zon lachte van de hemel en ik woud nog een beetje mijn bene in het water van de Ruhr duiken. De rivier Ruhr vliet van de Sauerland naar Duisburg in de Rijn maar je kont niet daarin zwemmen. Drie jaren hebben de wetenschappers  nodig om te zien dat het water is heel goed voor te zwemmen. Maar alleen in Baldeney meer 2017 je kont daarin zwemmen.

de Ruhr in Essen-Steele
de Ruhr in Essen-Steele

Na een etappe vond ik een plaats helaas met brandnetels. Daarna ben ik blootsvoets over de wegen aan Ruhr en door het centrum van Steele gegaan. Maar voor enkel minuten kont ik nog mijn bene in het water duiken. Het water was al frisjes. Ik weet niet of je kunt daar goed zwemmen. Met zwemkleding in neopreen het is goed mogelijk. Voor dit bezoek heb ik mijn auto in de straat Nottebaumkamp geparkeerd. Je moet een beetje lopen, om het centrum bereiken maar ik vind de plaats heel goed. Om de pedalen van mijn auto te aanwenden heb ik natuurlijk mijn schonen aangedaan.

Vandaag heb ik geen leuke meisje aan de Ruhr gezien. Gisteren in de Franse bibliotheek bij exceptie ja. Mais je ne savais pas comment j’aurais lui adressé la parole. Je sais qu’elle ne pourrait jamais dans la bibliotheque. Natuurlijk wil een nieuwe meisje kennis te marken maar ik denk niet dat zij moet mijn hebben mijn leeftijd. Op het ogenblik heb ik het gevoel dat vele meisjes me bewonderen. Ik hoop dat ik zal me overwinnen. De nieuwe situatie met het alleenzijn na de dood van mijn vader is nog een beetje zonderling. Na de spel aan zaterdag dacht ik dat ik normaal mijn vader van de spel (Essen in Duisburg) heb ik verhaalt.

Morgen is een nieuwe dag met nieuwe mogelijkheden :-).

Kommentare sind geschlossen.