Dordrecht 05.06.2015 Dag 2

Dordrecht 05.06.2015 Dag 2

Ik was vandaag in het centrum en de park Wanji ten noorden van het centrum en station.
Eerst heb ik de kranten (« de Volkskrant », « Te Telegraaf » en de Belgische « De Morgen ») gekocht. Een vriendin van me wont in Belgie, in Mol ten oosten van Antwerpen.

De werf
De werf

Daarna was ik te foet in de park « Wanij ». Dat is een park met een buitenbad en bron en mer en de dieren in een afgesloten terrein Dalijk leven de geiten en de hanen vreedzaam ineen. Uiteindelijk heb ik een taal boek gezocht maar ook deze stad had niet. Bij Albert Heijn (de supermarkt) heb ik de beroemte Nederlands Vla gekocht. Een « vla » is een puddinkje met chocolade en milk. Ik koop graag bij Albert Heijn in. Ook de verkoopster in Nederland vraagen al intussen naar de kassabonnen. Deze Albert Heijn is in een winkelcentrum met Aldi en een sportwinkel voor hardlopers vlakbij van mijn flat.

Van mijn flat heb ik een uitzicht in een werf met de gieken en struiken.

De zon komt ’s morgens in mijn flat.

Kommentare sind geschlossen.