Vakantie Breskens Dag 2 (11.08.2015) met de fiets

Vakantie Breskens Dag 2 (11.08.2015) met de fiets

In het centrum er zijn twee fietsverhuren, een grote fietsverhuur en kleine. I ben in de grote geweest omdat het opent vroeg in de morgen.

Deze fiets met een 6 versnellingen heeft 6,50 euro per dag met een fietsslot aan de fiets. Om naar Oostburg te gaan ik moest eerst door Schoondijke. Alle plekken dat ik ga nog zeggen, zijn stadsdelen van Sluis.

Het eerst was ik in Oostburg waar ik vond de uitzendbedrijf “Tempo Team”. Ginder heb ik naar arbeid gevraagd en mijn uitprintende CV de medewerker uitgereikt.

Daarna heb ik nog schoonsveter gekocht en in de bioscoop waar ook de VVV is, omgekeken. Ik heb het voor het uitkiezen naar Sluis te fietsen of naar Zuidzande. Ik besloot tot naar Zuidzande te gaan om dan naar Cadzand en Cadzand Bad te fietsen.

Cadzand, Bad, Strand
De strand van Cadzand Bad

Ginder heb ik een tikkeltje gegeten. Ik zou ook in de zee zwemmen gaan, de korte kleding was onmiddellijk weer droog maar ik wilde niet.

Over een fietspad de kust langs bereikte ik Nieuwvliet Bad en dan Nieuwvliet dorp waar ik heb ook iets gegeten. Een prachtig kelnerin met donkerblonde gekruld haar en een zwarte ¾ nauwsluitend broek. De stem was leuk een wondermooie ogen. Maar eerst als ik van het toilet kwam, heeft zij me geglimlacht. Het was heel mooi voor mij. Ik heb nog lang aan zij gedacht, ook nog vandaag.

kerk, Goes
de kerk van Groede

Ik ging op stap naar Groede, een ander dorp tussen Nieuwvliet en Breskens. In het centrum ligt de „Grote Kerk“ van 1794. Het verblijf was kort want ik wordt moe.

In de kamer van onderzak heb ik ook 3 uren geslapen plus de heel nacht.

Kommentare sind geschlossen.