17.08.2017 Heenreis naar Arnhem (Nederland)

17.08.2017 Heenreis naar Arnhem (Nederland)

Vandaag was mijn heenreis naar Arnhem. Eigenlijk een reisduur van 2 uur maar deze keer heb ik vier uur had nodig. De trein, de RE19 is op een persoon gereden die stond op spoor. Natuurlijk het de mens deed. Veel politie en brandweer op spoor. Na 2 uur wachttijd en stilstand ook op de ander spoor de trein is alleen tot Wesel gereden. Het perron was met veel mensen overvol, ook met Nederlandse die wilden ook met de eigen fiets naar thuis. En groep met jonger meisjes en hun vader was ook perron. Ik had al gevreesd het ergste dat de volgende trein ook heel vol is. Er was nog een pleintje voor mijn fiets en de fietstassen.

Mijn onderdak was bij een vrouw in Arnhem. In de periode vóór was de conversatie heel goed, beter dan met zo velen andere mensen en ik dacht er zou een goed tijd.

De vertraging van mijn trein heb ik haarzelf al in de trein geschreven. Zij heeft geschreven dat ik zal geen haast hebben.

‘s morgens heb ik nog iets te eten gekocht voor mijn avondeten want ik dacht de supermarkten zouden gesloten zijn.

Kommentare sind geschlossen.