Een grote verrassing

Een grote verrassing

Gisteren had ik een sollicitatiegesprek in Düsseldorf (West-Duitsland) gehad met een bedrijf uit de ICT-sector. Vanmiddag heb ik een telefoontje ontvangen, dat dit bedrijf had nog een interesse aan mijn persoon. Dat is heel mooi.

Vanmorgen was ik in het zwembad Rüttenscheid om weer te zwemmen. Maar het eerst moest ik nog de voorruit gekrabd. De afgelopen nacht kwam de ijs daarop zodat ik moest de eerste keer een beetje werken voor ik kon rijden. Al gisteren het was winderig zodat ik heb veel benzine gebruikt als aan de afgelopen dagen.

Ok, ik ben op de terugreis ook niet over het knoppunt Hilden gereden zonder op de provinciale wegen B1 en B8 en later de autoschnelwegen A59 en A40 naar Essen. Ik weet de luchtweerstand dupliceert  zich viervoudig te kwadraat, geloop ik zodat ik heb meer energie nodig voor een rit tegen de wind.

Ook vandaag op mij reis naar het zwembad het was winderig maar in de stad is er niet zo erg.

Het waterbekken van het zwembad was niet zo gevoeld zodat ik kon veel zwemmen.

zwembad in Essen met de ingang
Het zwembad in Essen-Rüttenscheid. Dat is de ingang.

Dit zwembad ligt in Rüttenscheid, in zuidoost van het centrum. Eigenlijk er zijn veel parkeerplaatsen maar wegens de scholen deze waren heel gevoeld. Ik wilde al met de openbaar vervoer rijden maar ik dacht in het verleden en daarna er was nog altijd een parkeerplaats voor me. Ik heb ook een aan de Maria-Wächtler school gevonden.

Maar deze keer met mijn korte badbroek omdat de ander badbroek die is langer dan de ander had ik een probleem met het touwtje gehad. Het touwtje is graag in de weefkant van de stof zodat ik zou het eerst uitschuiven maar in de korte tijd in het zwembad heb ik geen zin gehad. Dat zal ik thuis doen. Het was mijn lulligheid 😉 .

Daarna heb ik nog bij REWE aan de Stoppenberger Straat bootschapen gedaan en in de spaarkas nog nieuw geld opgenomen.

Het weer is (nog) heel mooi, veel zonnig en koud. Ik draag mijn dikke jas buiten auto maar in de auto alleen een T-Shirt of een shirt met lange mauwen. De dikke jas is zo groot, ik denk altijd dat ik ben een Michelin-Maan.

Kommentare sind geschlossen.