Mist in Essen

Mist in Essen

Sinds enkel dagen de zon komt niet uit de wolken. Maar ik dacht dat ik kan niet alleen altijd thuis zijn zo ben ik naar Altenessen met mijn auto gereden. In de noorden van deze stadsdeel er is een aangelegd berg met de naam „Schurenbachhalde“. De parkeerplaatsen zijn onopvallend onder de autosnelwegbrug. Maar ik heb geparkeerd langs de Emscherstraat dit hier eindigt.

de kleine berg in Essen-Altenessen
de kleine berg in Essen-Altenessen

De „Schurenbachhalde“ heeft een hoogde van 50 Meter. Je moet trappen klimmen om dan een goede uitzicht te hebben. Vandaag er was natuurlijk veel mist maar bij dit weer het is een beetje bijzonder. Geen mensen kunnen storen voor de foto’s. Ook mist kan mooi zijn.

van de berg naar de fabrieken van Bottrop
van de berg naar de fabrieken in Bottrop

Alleen 30 minuten was ik hier.

Het weer is niet mooi maar mijn oude bedrijf had eindelijk de salarisstrook gegeven en het bewijs voor de arbeidsbureau ingevuld. Helaas ik most aandrang uitoefenen.

Kommentare sind geschlossen.