Venlo op 22.04.2017

Venlo op 22.04.2017

Het eerst dacht ik dat mijn bezoek weer in Venlo woud zemelen maar deze keer het was interessant. Na mijn aankomst in Venlo zag ik dat de bussen van het verkeersbedrijf hadden ander kleur. De bussen van Arriva hadden altijd een witte grond met een root streep. Maar vandaag waren de bussen in de kleuren van de provincie Limburg met een stadswapen.

En ik heb de eerste elektrische bus gezien. De nieuwe lijn 1 van Kaldenkirchen (in Duitsland – de stad heeft Nettetal) naar Venlo via Tegelen is de nieuwe elektrische bus. Heel rustig en de station voor opladen met de elektrische stroom is ook aan de busstation van Venlo.

Elektrische bus in Venlo

Een nieuwe herstructurering van de lijnen was er in Venlo. Vroeger reed niet de lijn 370 naar Weert.

Aansluitend was ik natuurlijk nog in het centrum van Venlo. Mijn favoriete tijdschriftenwinkel heeft geen Belgische krant verkocht. Vroeger kon ik ook „Het Nieuwsblad“ hier kopen. Daarvoor kocht ik „De Telegraaf“ met een special met fietsen in Nederland. Bovendien de krant heb ik nog de nieuwe Linux tijdschrift gekocht.

Stadhuis van Venlo

In de VVV van Venlo heb ik nog de stadsmagazine van Venlo ingezameld en slenterde aan de Maas. Op grond van de koude weer, droeg ik weer mijn winterjas. Maar aan de Maas het was heel fris, de wind blaast in mijn gezicht zodat ik was nog bij Jumbo om nog Nederlandse snoepjes te kopen.

Ik heb weer plezier in Nederland en natuurlijk ook an de Nederlandse vrouwen.

Maar ik weet ook dat de Midden-Europese vrouwen hebben moeite met het flirt.

Een ander verandering is dat de trein van Venlo niet meer naar Den Haag rijdt maar naar Amsterdam Schiphol luchthaven. Je moet overstappen in Eindhoven om naar Den Haag te komen.

Kommentare sind geschlossen.