24.08.2017 Terugereis naar Duitsland

24.08.2017 Terugereis naar Duitsland

Vandaag ben ik met trein vanaf Arnhem naar Duitsland teruggereden. Ik heb de woning om 7.15 uur verlaten zodat ik kon nog de trein om 7.44 uur (RE19) naar Duitsland instappen. De vrouw wilde nog naar het kantoor zodat ik moest ook gaan. Maar geen probleem. Naar Arnhem kan ik weer gaan ook voor een dag.

Of naar Giesbeek. Op de plattegrond heb ik gezien dat de Rhedderlag had een distantie van rond 10 km vanaf Zevenaar waar de RE19 ook stopt.

Enkel personen vonden mijn reis goed maar enkel hebben ook gezegd dat het was niet goed. Ik denk dat de mensen zijn niet gewend dat iemand in mijn leeftijd zulk korte distantie op vakantie rijdt.

Ik had ook ander locatie mijn blik gewend maar de verhuurder in Leiden of een ander in Arnhem wilden allen cash voor de betaling van de woning. Ik had ook iets in Enkhuizen of weer naar Groningen.

Naar Arnhem rijdt niet ieder op vakantie in augustus en waarom niet. Ik heb heel veel gezien, wat ik niet wist. Naar Wageningen wilde ik al een keer. Ede zou ook een doel zijn voor nieuwe reis of Zutphen.

Tot dusver was ik in Venlo (geen probleem), Arnhem (drie keer), Nijmegen, Maastricht, Heerlen, Eindhoven, Roermond, Dordrecht, Weert, Den Haag, Ootmarsum (een deel van Denekamp), Amsterdam, Utrecht, Enschede, Delfzijl en in Sluis (Breskens), meestal allen voor een dagtocht.

Alleen in Dordrecht, Den Haag, Sluis, Delfzijl en nu in Arnhem was ik met overnachting.

De volgende doelen in Nederland kunnen zijn: Zwolle, Leeuwarden, een eilandje en weer naar Sluis.

Ander doelen in buitenland kunnen zijn:

  • België: Hasselt, Leuven, Mons (voor de tweede keer), Huy (ook voor de tweede keer), Arlon en misschien ook Antwerpen.

Frankrijk, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Spanje etc.. en natuurlijk ook nog andere steden in Duitsland.

Kommentare sind geschlossen.