Dordrecht 04.06.2015 Dag 1

Dordrecht 04.06.2015 Dag 1

Vandaag donderdag, 04.06.2015 ik ben met vakantie op het balkon in Dordrecht, in  Nederland en ik geniet de zon.
Vanmorgen ik ben met de treinen van Essen naar Dordrecht gereden. Ik moest in Duisburg, Viersen en Venlo overstappen. Het weer is fijn zodat je een kort broek aanheben.

Het centrum van Dordrecht is mooi. Er zijn de winkelen en restaurants. Na mijn eten in een café op een plaats ik ben aan de river gegaan om te schips zien. De breed rivier doorrijd de stad en stroomt in de Nordsee uit.

Dordrecht Haven
Dordrecht Haven

 

De flat heeft een balkon, een slapkamer met een dubbel bed, handig voor de liefdeskoppels, en een houden tafel. De badkamer is de eerdste verdieping. De vrouw en de man wonen elkaar in deze huis maar zij zijn niet gehuwd.

Vanavond ik was in het centrum om te iets eten en kopen de kranten. Ik wil de taal lezen :-).

Morgen ik ga de stad kijken en zaterdag ik zou naar Hoek van Holland gaan om te zwemmen in de zee. De weer zout zijn tot zaterdag. Helaas ik spreek Nederlands slecht maar ik kan goed schrijven.

Kommentare sind geschlossen.